Uitleg breng en/of haalservice

Voor de breng en/of haalservice vragen wij altijd een leenauto vanuit de klant. Zodra wij de oldtimer komen brengen rijden wij met de auto van de klant terug naar ons kantoor. Willen jullie ook gebruik maken van de haalservice? Dan komen wij met jullie auto de oldtimer weer ophalen. De prijs voor de breng en/of haalservice is afhankelijk van de tijd dat de chauffeur onderweg is, wij rekenen hier, binnen openingstijden, €35,- per uur voor.

 • We berekenen zowel de heen als de terugreis voor het brengen en de heen en terugreis voor het ophalen.
 • De kosten voor deze service worden altijd achteraf verrekend met de waarborg. (Dit omdat vooraf niet in te schatten is hoelang de chauffeur precies onderweg zal zijn.)
 • Start en eindtijd van de service liggen altijd in Hoogblokland.
 • Bij een haalservice tankt de chauffeur de oldtimer altijd voor jullie af in Hoogblokland. 
 • De benzinekosten worden verrekend met de waarborg. 
 • Tijd van de service is altijd incl. uitleg, overdracht, schadecheck, eventuele wachttijd, file en aftanken.
 • De oldtimer rijdt max. 90 km per uur. We zijn met de oldtimer altijd langer onderweg dan met de leenauto. Hou hier rekening mee in jullie berekening.
 • Start en eindpunt 100 vrije kilometers van de oldtimer liggen altijd in Hoogblokland. (Het maakt geen verschil of jullie de oldtimer zelf komen ophalen of wij de oldtimer brengen) 
 • De leenauto dient voldoende benzine te bevatten voor onze chauffeur om heen en terug te kunnen rijden. 
 • Tijden en/of locaties hoeven pas 10 dagen voor de huurdatum bekend te zijn.

Buiten openingstijden:

Binnen 08.00 en 21.00 uur rekenen wij €35,- uur. Buiten openingstijden (met als vroegste tijd 07.00 uur en laatste tijd 23.00 uur) rekenen wij €70,- per uur. De tijden zijn aangegeven als tijd op locatie breng of ophalen. Voorbeeld: 08.00 uur is de vroegste tijd dat wij een oldtimer komen afleveren op locatie binnen het €35,- tarief. 21.00 uur is de laatste tijd dat we de oldtimer komen ophalen op locatie voor het €35,- tarief. 

Combineren is uiteraard mogelijk!

De breng en/of haalservice combineren met zelf de oldtimer ophalen is zeker mogelijk! Bij het zelf ophalen laten jullie bij ons jullie eigen auto achter. Met deze auto komen wij dan de oldtimer weer ophalen. Ook is het mogelijk de oldtimer zelf terug te brengen. Jullie eigen auto staat dan klaar bij ons op kantoor om weer mee naar huis te rijden. 

Geen leenauto beschikbaar?

Dan is het mogelijk om op basis van beschikbaarheid een tweede chauffeur incl. auto in te huren. De kosten hiervan zijn 2 x €35,- per uur (binnen openingstijden) + 0,45 cent per gereden kilometer voor de tweede auto. 

Veel gestelde vragen

Wij willen de oldtimer later ophalen en/of eerder terugbrengen. Kan dat?

Wij willen de oldtimer later ophalen en/of eerder terugbrengen. Kan dat?

Helaas is dit niet mogelijk, tenzij dit van tevoren, bij de boeking, is afgesproken. Als jullie de tijden alsnog willen wijzigen, dan zitten daar mogelijk extra kosten aan verbonden. 

Zitten er gordels in de oldtimer?

Zitten er gordels in de oldtimer?

Sommige oldtimers hebben gordels, anderen niet. Kijk voor de zekerheid even op de oldtimerpagina. Daar vinden jullie de complete indeling van de oldtimers, inclusief de aanwezigheid van veiligheidsgordels.Kunnen er kinderzitjes worden vastgemaakt in de oldtimer?

Kunnen er kinderzitjes worden vastgemaakt in de oldtimer?

Dat verschilt per auto. Op de oldtimerpagina vinden jullie alle informatie per oldtimer, inclusief informatie met betrekking tot de kinderzitjes.

Zijn jullie te bereiken met OV?

Zijn jullie te bereiken met OV?

Ja zeker! Stap uit op Station Arkel, vanuit daar is het maar 500 meter lopen naar onze loods. 

Wie mogen er in de oldtimer rijden?

Wie mogen er in de oldtimer rijden?

Wij hanteren de volgende voorwaarden:

 • Geldig rijbewijs
 • Minimaal 1 jaar rijervaring
 • Minimaal 21 jaar oud

Zorg ervoor dat de bestuurder het rijbewijs altijd bij zich heeft. Ook als hij/zij het voertuig komt ophalen of als wij hem komen terugbrengen.

Mag onze hond mee?

Mag onze hond mee?

Een kleine tot middelgrote, gewassen en gekamde hond mag mee. Wij vragen jullie de hond niet op de bekleding van de oldtimer te laten. Dit in verband met mogelijke allergieën van andere klanten. Wij rekenen voor het meenemen van jullie hond €25,- extra schoonmaakkosten. 

Kan ik pinnen of met creditcard betalen?

Kan ik pinnen of met creditcard betalen?

Nee, alle facturen dienen vooraf betaald te worden. Wij hebben geen pinautomaat of contant geld op kantoor.

 

Wanneer krijg ik mijn waarborg terug?

Wanneer krijg ik mijn waarborg terug?

De waarborg wordt binnen 5 werkdagen na jullie boeking teruggestort. Eventuele nafacturatie wordt hiermee verrekend (zie ook: waarborg checklist). Let op: hebben jullie de waarborg niet via IDEAL betaald maar overgeschreven via de bank? Dan kan het tot 2 weken duren.

 

Waar mag ik kamperen?

Waar mag ik kamperen?

Jullie dienen zelf een kampeerplek te zoeken. Houd er rekening mee dat wild kamperen in Nederland niet is toegestaan.

Als jullie onze auto besturen, zijn jullie dan verzekerd als er wat gebeurt?

Als jullie onze auto besturen, zijn jullie dan verzekerd als er wat gebeurt?

Volgens de Nederlandse wet moeten jullie de auto zelf verzekeren. Mocht er wat gebeuren, wij rijden bijvoorbeeld schade aan jullie auto, dan betalen tot max. €500 eigen risico aan jullie uit.

Mogen er stickers op de oldtimer geplakt worden?

Mogen er stickers op de oldtimer geplakt worden?

Helaas mogen er geen stickers en/of plakband op de lak van oldtimers geplakt worden. Willen jullie toch graag iets bevestigen? Dat kan met behulp van touwtjes of zuignappen. Ook kunnen wij magneetplaten voor jullie bestellen.

Wat houdt de basisversiering in?

Wat houdt de basisversiering in?

Alleen de VWBusjes hebben een basisversiering van kussentjes, dekentjes en kunstbloemen bij de voorruit. Alle Cabrio Kevers hebben een oude koffer achterop. Overige versieringen laten wij altijd over aan de klant zelf.

Kunnen wij onze eigen auto bij jullie parkeren?

Kunnen wij onze eigen auto bij jullie parkeren?

Ja. Het is mogelijk om jullie auto gratis en veilig te parkeren op ons eigen terrein.

Ik ben bijna 2 meter lang, kan ik in de oldtimer rijden?

Ik ben bijna 2 meter lang, kan ik in de oldtimer rijden?

Bijna al onze oldtimers zijn geschikt voor lange mensen rond de 2 meter. Maar uiteraard is comfort tijdens het rijden een persoonlijk oordeel. Kom een keertje langs op onze open avond om proef te zitten zodat je het zeker weet! Elke donderdagavond zijn wij van 19.00 tot 21.00 uur geopend.